Cartofi gratinati cu legume si branza

de violeta30 in Dulciuri, 19 Ian 2015 | 2869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 300 gr branza
  • 50 gr unt
  • 100 gr amestec mexican (ardei, mazare, fasole verde, porumb)
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri supa cartofi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu legume si branza:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu sare. Cand au fiert se scurg de zeama, se pune un strat din jumatate din cantitatea de cartofi intr-un vas de yena, se paseaza cu furculita, se condimenteaza, se stropesc cu ulei si supa de cartofi si se presara branza, Se pun apoi legumele intr-un strat, dupa care se sareaza, se adauga restul de cartofi (pasati) si se presara restul de branza.

Punem cubuletul de unt deasupra si il intindem cu furculita peste toata suprafata. Punem capacul si introducem in cuptor pana se rumeneste bine gratinul.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca branza e sarata nu se mai adauga sare.

2

Branza se poate inlocui cu cascaval sau mozzarella

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi ca frantuzesti